Canva MASTERCLASS

admin
Poslednje ažuriranje 8 априла, 2024
5.0 /5
(1)
141 je već upisalo

O kursu

Canva MASTERCLASS se sastoji od ukupno 10 modula. Cilj  je osposobljavanje kako biste mogli samostalno da kreirate vizuelno kvalitetan sadržaj koji će vam pomoći da na najbolji način predstavite sebe i svoj brend na društvenim mrežama.

Kroz teorijski, tehnički i praktični deo, naučićete osnove dizajna i brendinga, kako da uspostavite vizuelni identitet svog brenda i naučite da kreirate sadržaj koji će vam omogućiti da privučete upravo one ljude kojima se obraćate, ispričate svoju priču i ostvarite rast i prodaju.

 

Sadržaj kursa

68 Lekcija33h

MODUL 1 – Prvi koraci u dizajnu

U prvom modulu se bavimo teorijskim delom o dizajnu i brendingu. Učimo o glavnim pravilima i principima, ukazujem na najčešće greške koje pravite i popunavamo sve one rupe neznanja koje vas koče u procesu kreiranja.
Da li je dizajn za svakoga?21:06
Uloga dizajna u online biznisu33:07
Osnove grafičkog dizajna58:53
Principi, pravila i najčešće greške1:08:23
Osnove brendinga33:06

MODUL 2 – Upoznaj Canvu + domaći zadatak

Drugi modul je rezervisan za upoznavanje sa Canva platformom i rad na kreiranju Brend Board-a, lične karte vašeg brenda. Bez toga ne možemo da počnemo sa kreiranjem sadržaja. Ujedno to je i domaći zadatak koji ću lično pregledati.

MODUL 3 – Kreiraj sadržaj za Instagram

Ceo treći modul posvećujemo Instagramu i kroz brojne video lekcije kreiramo vizuale za svaki tip sadržaja koji može da se objavi na ovoj društvenoj mreži.

MODUL 4 – Kreiraj video sadržaj

Četvrti modul je fokusiran na video sadržaj za TikTok i Youtube. Od kreiranja Thumbnaila do editovanja i kreiranja kratkih video formi u Canvi sa sve animacijama i efektima.

MODUL 5 – Kreiraj specijalni sadržaj

Peti modul je deo gde ćemo obrađivati specijalni sadržaj. On se odnosi na kreiranje Ebook-ova, prezentacija, upitnika, editovanja fotografija i korišćenje svih dostupnih dodataka za kreiranje.

MODUL 6 – Kreiraj grafikone i tabele

Šesti modul je mesto gde se fokusiramo na vizuelni prikaz podataka. Dakle, učimo da kreiramo tabele, grafički predstavimo statističke podatke kroz različite grafikone i kreiramo infografike ili whiteboard.

MODUL 7 – Kreiraj Web sajt u Canvi

Sedmi modul je fokusiran na kreiranje web sajta u Canvi. Da, dobro ste čuli. Canva omogučava kreiranje web sajta, sa domenom, analitikom u svrhu predstavljanja biznisa.

MODUL 8 – AI alatu u Canvi

MODUL 8 je rezervisan za upoznavanje sa AI alatima koje postoji u Canvi i kako možemo da ih iskoristimo u toku procesa kreiranja. Od pisanja tekstova, pravljanja preznetacija, samih vizuala, do magičnog editovanja fotografija. Sve su ovo alati i teme kojima se bavimo u ovom modulu.

MODUL 9 – Canva novosti

U ovom modulu obrađujemo sve novitete i nove opcije u Canvi kako bismo ostali aktuelni i u korak sa novitetima kako bismo unapredili znanje iz prethodnih modula.

MODUL 10 – Zoom druženja

Ovo će biti bonus modul u kome će se nalaziti snimci naših Zoom druženja koje ćemo imati u toku samog kursa.

Vaši instruktori

admin

5.0/5
1 Course
1 Review
141 Students
See more

Student Feedback

5.0
1 Rating
100%
0%
0%
0%
0%

Reviews (1)

Pozdrav Miloše.

Završila sam kurs (nisam uspela pre...) pa koristim priliku da ovde ostavim recenziju. Kurs je sadržajan, dinamičan, izuzetno detaljan i što je najvažnije praktičan, imajući u vidu način na koji si prezentovao primenu alata u kreiranju sadržaja. U tom smislu naročito bih izdvojila modul Kreiranje video sadržaja, imam utisak da ću najlakše primeniti u praksi.
Definitivno, ovaj kurs je zbog svoje kompletnosti jedinstven kod nas, i naravno za svaku preporuku.

Nataša

Napiši Recenziju

19,800.00рсд

Nivo
All Levels
Trajanje 33 hours
Predavanja
68 lekcija
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping